¿Hacéis descuentos?

hola!
veo que hay otras cuentas como la vuestra que ofrece descuentos y sorteos de forma habitual.
podríais decirme si teneis esta opcion disponible? me interesa bastante

2 Me gusta

Hace un mes que están bastante a tope con promociones y sorteos interesantes. De momento, por lo que he visto, si tienes las pushes de marketing activadas en la app recibes ofertas y en la misma home de la app ves detalles de la promoción. A parte, en redes sociales mueven algun que otro sorteo.

Ja que són catalans, seria interessant que realitzessin més coses amb marques de la terra… tot i així últimament no he vist aquestes promocions que comenteu.

Wave, on t’has assabentat d’aquestes?

Hola! Doncs per exemple ara a la pantalla principal de l’aplicació veig un petit banner amb una promoció d’Uber Eats.

Uber Eats és una empresa d’origen Americà i dubto que les condicions dels pobres treballadors estiguin gaire contemplades…

Com a banc ètic que es definien, tindrien de fer difusió de marques i empreses locals, incentivar el consum responsable i ètic… fent promocions de consum innecessari i amb marques estrangeres diu molt del model de negoci i de la intenció com a marca.

Qui vol una banca de qualitat busca alternatives ètiques… qui vol que li regalin una televisió té la caixa… i qui vol menjar a casa te…

Bnc10, us animo a tenir consciència en aquestes coses, molt usuaris com jo ho valorem molt positivament. :+1:

será “realitzaren” en todo caso, ¿no?, menudo català de la pampa argentina tienes que ser tú

Yo el otro día aproveché un código de descuento y la verdad es que genial, sin problemas!!
Os animo a seguir, pero por favor que podamos aprovecharnos desde cualquier ciudad.

Sembla ser que ara bnc10 són més una empresa de promocions i tercers que un banc… quina llàstima.

Hola Alfonso,

Este es un espacio en el que se fomentan debates y conversaciones entre usuarixs de bnc10 basadas en el respeto. Para el buen funcionamiento de este os pedimos a todas las personas que participáis respetar las normas:

NORMAS DE LA COMUNIDAD
Para asegurar el buen funcionamiento no publiques:

  1. Contenido comercial
  2. Contenido ofensivo
  3. Contenido ilegal
  4. Ataques a personas, empresas o usuarios

Muchas gracias

Este es un espacio en el que se fomentan debates y conversaciones entre usuarios de empresas serias basadas en que no se nos tome por tontos. Nadie se puede creer que lleveis 4 meses para arreglar los ingresos con tarjeta, eso no es de ser una empresa seria, no se lo cree nadie, o nos tomais por tontos, o directamente nos mentís, una de dos, y no se cual peor. Si una empresa te toma por tonto, o directamente me miente y oculta las cosas, poco tiene de seria. Partiendo de ahí, todo lo que digáis es papel mojado, da risa. Saludos.

Hola Joan,

Em sap greu que tinguis aquesta sensació. Des de bnc10 sempre intentem que l’experiència d’usuari sigui el més satisfactòria possible. Per això, pensem que una bona manera d’agrair la confiança que dipositeu en nosaltres és mitjançant promocions que us puguin interessar. Tot i això, respectem la teva opinió i seguirem treballant per millorar dia a dia. Moltes gràcies!